Bursa'da Bayram'da Hava Durumu Nasıl Olacak | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 14:03
SON DAKİKA

Bursa’da Bayram’da Hava Durumu Nasıl Olacak

Hava Durumu – Bursa’da hava sıcaklığı bayramın 2. gününde gün içerisinde en yüksek 30 derece olarak ölçülürken, sağanak yağış etkisini gösterecek.

reklam
Bursa’da Bayram’da Hava Durumu Nasıl Olacak
Son Güncelleme :

16 Haziran 2018 - 16:53

reklam

Bursa bayramı yağışlı geçiriyor. Hava sıcaklığının 30 derece civarında dolaştığı bayramda Bursalıları gün içerisinde sağanak yağış sürprizleri bekliyor.

Bursa’da bayramın 2. gününde hava sıcaklığı 30 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışın etkili olacağını bildiren Meteoroloji, bayramın 3. günü ve yeni haftada yağışların devam edeceği konusunda vatandaşları uyardı.

Sabah saatlerinden itibaren yağmur bulutlarının geçişleri ile birlikte yer yer güneş de yüzünü gösterirken, gün içerisinde yer yer yağışların kuvvetli şekilde etkisini göstermesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı özellikle 12.00 ile 15.00 saatleri arasında 32 derece olarak hissedilirken, gününün dışarıda geçirmek isteyen Bursalılar yağışa karşı uyarıldı.

YAĞIŞLAR SÜRECEK!

Bayramın 3. günü de Bursa’da sağanak yağış etkisini göstermeye devam ederken, hava sıcaklığının birkaç derece düşmesi bekleniyor.

Yağışların gökgürültülü sağanak olarak yer yer bazı bölgelerde etkili olması beklenirken, yeni haftada da etkisini göstereceği bildirildi.

Pazartesi ve Salı günleri Bursa’da hava sıcaklığı 28 derece ve gökgürültülü sağanak yağışlı olacağı öngörülüyor.

İŞTE BURSA’NIN 5 GÜNLÜK !

BURSA’NIN İLÇELERİNDEKİ İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Mersin, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize, Artvin’in kuzey ilçeleri, Antalya, Burdur, Isparta, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum, Bolu, Düzce, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı, yurdun kuzey kesimlerinde doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun güneybatısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Rize, Artvin’in kuzey ilçeleri, Antalya, Burdur, Isparta, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum, Bolu, Düzce, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, gece saatlerinde Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

BURSA °C, 30°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EDIRNE °C, 31°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ISTANBUL °C, 30°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELI °C, 32°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, gece saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam