Bursa'da Romantik Yemeğin Adresi: Kitapevi Restaurant | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 10:32
SON DAKİKA

Bursa’da Romantik Yemeğin Adresi: Kitapevi Restaurant

Özellikle kitap sevenler için açılmış sonrasında butik otel ve restaurant olarakta hizmet veren Kitapevi Restaurant, romantik bir akşam geçirmek isteyenler için en güzel mekanlardan bir tanesi.

reklam
Bursa’da Romantik Yemeğin Adresi: Kitapevi Restaurant
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2018 - 10:13

reklam

Bursa’da yaşayanlar bilir, eşinizle, sevdiğinizle başbaşa kalıp romantik bir yemek yiyebileceğiniz yerlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Hal böyle olunca mevcut yerler konusunda müşteri yorumları oldukça önem kazanır.

Özellikle kitap sevenler için açılmış sonrasında butik otel ve restaurant olarakta hizmet veren Restaurant, romantik bir akşam geçirmek isteyenler için en güzel mekanlardan bir tanesi.

Bursa’nın merkezinde bulunan (Tophane) fakat içine girdiğiniz andan itibaren sizleri bambaşka yerlere götüren , aynı zamanda şirin bir butik otel. Şehrin merkezinde beklemeyeceğiniz güzellikte diyebiliriz.

personeli oldukça güleryüzlü ve yemekleri tahmin edeceğinizden daha lezzetli. Gittiğinize kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Kitapevi restaurant

– Romantik Yemek

Yazın arka bahçesini açan, kışın ise kış bahçesi ve içeride hizmet veren restaurant, isteyen çiftler için masa süslemesi hizmetide sunuyor. Masa süslemesinde masa üzerine gül yaprakları (gerçek gül yaprakları kullanılıyor, plastik herkes için kullanılanlardan değil) konuluyor ve eşinizin önüne 1 adet kırmızı gül bırakılıyor. Eşiniz bu masayı kesinlikle sevecektir. (Bu hizmet ekstra ücretlendiriliyor. Fiyatı 50 TL) ’nin masa süsleme konusunda biraz daha çalışması gerektiğini düşünüyoruz.

Yemekleri lezzetli, konumu çok güzel, üst katlardan Bursa ve uludağ manzarası görebilirsiniz. Aracınız ile gelecekseniz otopark sıkıntısı var. Aracınızı 200-300 metre geride bırakmanız gerekebiliyor. Kitapevi‘nin önü çıkmaz sokak.

Kitapevi restaurant’ın menüsü ve fiyatları internet sitelerinde yer alıyor. Gitmeden önce incelemek isterseniz tıklayınız.

Kitapevi aynı zamanda güzel bir butik otel. Otel kısmında konaklama yapmadığımız için odalar konusunda bilgi veremiyoruz. İleride konaklama imkanı bulursak sizlere yorumlarımızı ileteceğiz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam