Meteorolojiden Bursa için sıcaklık uyarısı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 10:43
SON DAKİKA

Meteorolojiden Bursa için sıcaklık uyarısı

Bursa’da termometreler 32,7’yi gösterirken, hissedilen sıcaklık değeri ise yüksek nem oranı nedeniyle 34 oldu. Gündüz saatlerinde nem yüzde 41 olurken gece 77 dereceye kadar çıkıyor.

reklam
Meteorolojiden Bursa için sıcaklık uyarısı
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2018 - 17:56

reklam

Yağışlı ve serin geçen Haziran ayının ardından sıcaklar aniden bastırdı.

’da termometreler 32,7’yi gösterirken, hissedilen sıcaklık değeri ise yüksek nem oranı nedeniyle 34 oldu. Gündüz saatlerinde nem yüzde 41 olurken gece 77 dereceye kadar çıkıyor.

Meteroloji Müdürlüğü yetkilileri en düşük hava sıcaklığının 18 derece olarak ölçüldüğü ’da, sıcaklık değerlerinin hafta sonunda 34 dereceyi bulmasının beklendiğini belirttiler.

Gelecek hafta salı günü hafif yağış beklendiğini belirten yetkililer, Temmuz ayı boyunca sıcaklıkların zaman zaman mevsim normallerinin üzerine çıkmasını beklediklerini ifade ettiler.

Artan hava sıcaklıklarına karşı vatandaşları uyaran uzmanlar, yaşlı, çocuk ve kronik hastalığı olanların daha dikkatli olması gerektiğinin altını çizdiler. Bol bol sıvı tüketilmesinin önemine de değinen uzmanlar, güneş ışınlarının dik geldiği saatler olan 12.00 ile 15.00 arasında zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması tavsiyesinde bulundular.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam