Uludağ'a Teleferik İle Çıkmak İsteyenlere Uyarı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 17:38
SON DAKİKA

Uludağ’a Teleferik İle Çıkmak İsteyenlere Uyarı

Bursa Teleferik A.Ş’den yapılan açıklada ” Tesisimiz 26.03.2018 tarihinden itibaren 09.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecektir ” denildi. Hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri aynı olan Teleferik, kayak severleri Uludağ’a taşımaya devam edecek.

reklam
Uludağ’a Teleferik İle Çıkmak İsteyenlere Uyarı
Son Güncelleme :

26 Mart 2018 - 11:31

reklam

Uludağ, Türkiye’nin en önemli kış turizmi merkezlerinden bir tanesi. Kayak yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Uzun bir tadilat dönemi geçiren , Uludağ’a ulaşımı sağlayan en önemli araç konumunda.

9 kilometrelik hat uzunluğu ile Dünya’nın en uzun hattı olan Bursa için çalışma saatleri konusunda düzenleme yapıldı.

Bursa A.Ş’den yapılan açıklada ” Tesisimiz 26.03.2018 tarihinden itibaren 09.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecektir ” denildi. Hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri aynı olan , kayak severleri Uludağ’a taşımaya devam edecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam