Acun Ilıcalı kızını yalnız bırakmıyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

16 Nisan 2024 - 16:36
SON DAKİKA

Acun Ilıcalı kızını yalnız bırakmıyor

Şeyma Subaşı ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa ile yakından ilgilenen Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla onun eğitimi konusunda da ne kadar hassas olduğunu gösterdi.

Son Güncelleme :

09 Mart 2019 - 17:53

reklam
Acun Ilıcalı kızını yalnız bırakmıyor
reklam

Eğlenceli hayatı ve katıldığı renkli partilerden gönderdiği fotoğraflarla dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı bu süre zarfında yanından ayırmadığı kızı Melisa’nın eğitimini kimi zaman aksatmıştı. Eğitim konusunu ihmal ettiğinden dolayı zaman zaman magazin programlarında tartışma konusu olan Subaşı her ne kadar bu konudaki suçlamaları kabul etmese de eski eşi Acun Ilıcalı’nın yaptığı paylaşım ikiliyi takip eden sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Acun Ilıcalı kızını okula gönderirken çekilmiş fotoğrafla adeta geçen aralık ayında boşandığı eski eşine göndermede bulundu. Acun’un bu paylaşımına gelen yorumlar arasında ‘Eğitimde Acun Ilıcalı farkı’ şeklinde olan dikkat çekti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam