AK PARTİ Bursa İl Başkanı Salman'dan dikkat çeken pozlar! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 02:21
SON DAKİKA

AK PARTİ Bursa İl Başkanı Salman’dan dikkat çeken pozlar!

AK PARTİ’nin “Kuruluştan Günümüze İl Başkanları Toplantısı”ndan çarpıcı kareler yansıdı. Önümüzdeki günlerde yapılacak kongreye girip giremeyeceği merak konusu olan AK PARTİ Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, toplantıda bol bol selfie çekip sosyal medya hesabından paylaştı.

reklam
AK PARTİ Bursa İl Başkanı Salman’dan dikkat çeken pozlar!
Son Güncelleme :

31 Ekim 2019 - 12:20

reklam

AK PARTİ Genel Merkezi dün bir ilke sahne oldu. AK PARTİ’li eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın yeni parti hazırlıklarını sürdürdüğü bir dönemde, kuruluşundan bu yana il başkanlığı yapan isimler Ankara’da toplandı.

Toplantıya Bursa’dan eski il başkanları Şevket Orhan, Mehmet Tunçak, Hayrettin Çakmak, Nagip Vardar, Sedat Yalçın ve Cemalettin Torun ile mevcut il başkanı Ayhan Salman katıldı.

TAKİPÇİSİNDEN ‘ÇIKAR’ ELEŞTİRİSİ

Salman, toplantı öncesi bol bol selfi çekti, sosyal medya hesaplarından paylaştı. Objektiflere verdiği pozlarla dikkat çeken Salman, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Bizler için asıl olan, medeniyet, kültür, tarih ve kalkınma davamızın ayakta kalması ve güçlenmesidir. Şahıslar gelir geçer ama dava her zaman hep baki kalır” dedi.

Salman’ın “dava” vurgusuna bir takipçisinden gelen yorum da son derece ilginçti: “Valla Başkan’ım, Allah korusun Reis’e birşey olursa AK PARTİ dağılır. Zira AK PARTİ dava partisi değil. Çok az insan dava, kalanı çıkar için bu partide. Dava adamı olan Reis’tir.”

ERDOĞAN TOPLANTIDA HANGİ MESAJLARI VERDİ?

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam