AK Parti Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı Anıl'ı hayallerine kavuşturdu | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 15:30
SON DAKİKA

AK Parti Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı Anıl’ı hayallerine kavuşturdu

 AK Parti Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak, İstanbul Avcılar’da yaşayan Anıl’ın askerlik hayalini gerçekleştirdi.

reklam
AK Parti Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı Anıl’ı hayallerine kavuşturdu
Son Güncelleme :

23 Ekim 2018 - 9:15

reklam

4 yaşında geçirdiği havale nedeniyle 20 yıldır engelli olan hastası Anıl Bozkaya, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı sayesinde hayallerine kavuştu. AK Parti Osmangazi teşkilatının özverili çalışmalarıyla Anıl’a unutamayacağı bir mutluluk yaşatıldı. Anıl’ı AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’de yalnız bırakmadı. Tam bir Bursa aşığı olan Anıl’ı Bursa’da ağırlayarak hem güzellikleri gezdirildi, hem de askerlik hayalinin gerçek olmasını sağlandı.

Kadın kolları Anıl için kına eğlencesi düzenledi ve AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları da araba konvoyuyla Anıl’a şehirde tur attırdı. Askerliğini Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığında yapan Anıl, nöbet tuttu, askeri arabayla devriye turuna çıktı ve komutanlarıyla da tanıştı.

Anıl’ın hayallerine kavuşmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, “AK Parti Avcılar İlçe Başkanımızı, Yaşar Karaaslan benimle Anıl ile ilgili irtibata geçti. Anıl tam bir Bursa ve Osmangazi aşığı. Belediye başkanı, Bursaspor’un oyuncularını ve şehri çok yakından takip ediyor, biliyor. Biz de gençlik kollarımıza Anıl’ın askerlik dileğini yerine getirmesi için talimat verdik. Başka gençlik kolları başkanı Hakan Köprülüoğulları olmak üzere tüm Osmangazi Gençlik Teşkilatı’nın özverili çalışmalarıyla Anıl’ın askerlik hayalini her şeyiyle yerine getirdik” dedi.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam