AK PARTİ Bursa'da şok istifa | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 19:09
SON DAKİKA

AK PARTİ Bursa’da şok istifa

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni partisini tanıttığı bugün AK PARTİ Bursa teşkilatından sürpriz bir istifa haberi geldi.

reklam
AK PARTİ Bursa’da şok istifa
Son Güncelleme :

13 Aralık 2019 - 13:15

reklam

Sİyaset gündemi yeni parti oluşumlarıyla hareketlenirken, istifalar da birer birer gelmeye başladı.

Bursa’da AK PARTİ Nilüfer İlçe eski Başkanı Alpaslan Yıldız, istifa etti.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yıldız, şunları kaydetti:

‘İNANDIĞIM DEĞERLER DOĞRULTUSUNDA’

“2004 yılından itibaren üyesi bulunduğum ve gönüllü bir nefer olarak çalıştığım, mücadele ettiğim AK Parti’den, inandığım değerler doğrultusunda istifa etmiş bulunuyorum.

Bir nefer olarak üstlendiğim görevlerle milletimize hizmet etme onurunu yaşattıkları için AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, birlikte görev yapmaktan şeref duyduğum değerli yol arkadaşlarıma, AK Parti’nin vefalı tabanına ve hiçbir çıkar beklemeden çalışan her bir teşkilat mensubuna teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”

DAVUTOĞLU MU BABACAN MI?

AK PARTİ’den istifa eden Alpaslan Yıldız’ın, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi’ne mi, kuruluş hazırlıkları devam eden eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın partisine mi katılacağı merak ediliyor.

Siyaset kulislerinde Yıldız’ın Babacan ile birlikte hareket edeceği konuşuluyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam