Ak Parti'li Özen: Herkesten samimiyet istiyoruz | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 14:34
SON DAKİKA

Ak Parti’li Özen: Herkesten samimiyet istiyoruz

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili Refik Özen, dış politika ile ilgili enBursa.com’a özel açıklamalar yaptı. Dünyada son dönemde en çok konuşulan 3 liderin Erdoğan, Putin ve Trump olduğunu belirten Özen’in terörle mücadele ve uluslararası ilişkilerle ilgili açıklamaları dikkat çekti.

reklam
Ak Parti’li Özen: Herkesten samimiyet istiyoruz
Son Güncelleme :

22 Kasım 2019 - 15:10

reklam

AK Parti’li Özen, Türkiye’nin özellikle bölge coğrafyasında ve ve dünya siyasetinde ne kadar etkin bir rol oynadığını ve Cumurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinin ne kadar önemli olduğunu son gelişmelerle bir kez daha gördüklerini söyledi.

Son bir ayda dünya kamuoyunun en çok konuştuğu 3 ismin Putin, Trump ve Erdoğan olduğunu belirten Özen, şunları söyledi:

“Özellikle Barış Pınarı Harekatı, bölgede terör koridoru oluşturulmasına karşı irademizi gösterme adına önemli bir adımdı. Tehditlerle bu ülkeye söz geçirilemeyeceğini dünya kamuoyu zannederim anlamıştır.”

“Bugün sevdiğiniz teröristler yarın başınıza bela olur” diyen Özen’in AB, ABD ve Rusya mesajları dikkat çekti.

“Bu süreçte AB’nin duruşu ve yaptırım tehditleri bizi üzmüştür. Objektif bir tutum bekliyoruz. Ancak bunu görebilmiş değiliz. Amerika’da da görebilmiş değiliz, AB’de de görebilmiş değiliz, Rusya’da da istediğimiz neticeyi maalesef alabilmiş değiliz. İstiyoruz ki terörle mücadelede herkes samimi olsun. Bir terör unsurunu başka bir terör unsuru ile bertaraf etmek mümkün değil. Bugün sevdiğiniz teröristler yarın başınıza bela olur.”

İşte Özen’in Doğu Akdeniz’den terörle mücadeleye kadar enBursa.com’a yaptığı açıklamalar…

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam