Aktaş:Evlilik tarihim 30 Ağustos | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 23:10
SON DAKİKA

Aktaş:Evlilik tarihim 30 Ağustos

Başkan Alinur Aktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, ’30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili’ daha önce yaptığı ve tepki çeken açıklamalarına gelen tepkileri değerlendirdi. Aktaş, 30 Ağustos tarihinin anlamına binaen evliliğini bile bu tarihte gerçekleştirdiğini hatırlattı.

reklam
Aktaş:Evlilik tarihim 30 Ağustos
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2019 - 14:11

reklam

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. Başkan Alinur Aktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, ’30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili’ daha önce yaptığı ve tepki çeken açıklamalarına gelen tepkileri değerlendirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 30 Ağustos tarihinin anlamına binaen evliliğini bile bu tarihte gerçekleştirdiğini hatırlatarak, “Bilerek ve isteyerek anlamlı bu günde evlenmiş bir insana küfür ederek, demokrasiye katkıda bulunmuyorsunuz. Şimdi gerçekler bu iken asıl ortaya çıkan ne biliyor musunuz? ‘Biz Bursa’yı seçimle kazanamadık ama seçilmiş bir başkanı, onun partisini ve ittifakını nasıl yıpratırız?’ derdinde olan odaklar, kendi dar çerçevelerinden kampanya başlatmak istediler. Günlerdir bitmek tükenmek bilmeyen yalan ifadeler, hakaretler, küfürler, aşağılamalar, çarpıtmalar, iftiralar ortalıkta dolanıyor. Kimse ifademi eğip bükerek, kendine malzeme yaparak, Bursa halkına, seçilmiş başkanına ve meclis üyelerine hakaret edemez. O gün sarf ettiğim sözlerin, meclis tartışmalarının harareti sebebiyle yanlış anlaşıldığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam