Alinur Aktaş'tan şehrin göbeğinde görkemli açılış | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 14:46
SON DAKİKA

Alinur Aktaş’tan şehrin göbeğinde görkemli açılış

AK Parti Bursa teşkilatı, merkez seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirdi. Şehreküstü’nde gerçekleşen açılışa AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Ahmet Kılıç, Mustafa Esgin, Emine Yavuz Gözgeç’ in yanı sıra ilçe belediye başkan adayları ile çok sayıda teşkilat mensubu ve vatandaş katıldı. 

reklam
Alinur Aktaş’tan şehrin göbeğinde görkemli açılış
Son Güncelleme :

31 Mart 2019 - 23:45

reklam

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada Bursalılara seslenerek, ” Az bir zamanımız kaldı. AK Parti bugüne kadar girdiği tüm seçimlerde canla başla çalıştı başarıyla cıktı ve iyi işler çıkardı. 17 ilçemizin tamamında cumhur ittifakının adayları ile birlikte girdiğimiz seçimde yine hep beraber almaya hazırlanıyoruz. Karşımızdaki ittifaka bırakın oyunuzu coluğunuzı cocugun uzu emanet edemezsiniz” dedi.

Aktaş’tan Bozbey’e gönderme
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’i hedef alarak , “17 ilçede açtığımız bürolarımız daha güzel bir Bursa daha güzel bir Türkiye için hizmet verecektir. Kalan son günlerimizde o büyük türkiyeye kavuşmak için sandıklarımıza sahip çıkalım. Benim kuruluştan bugüne hizmet veren yol arkadaşlarım var ve ben biliyorum ki bu dava için gözyaşı döken, dua eden milyonlarca hemşehrim var. 20 yıl bir ilçede başkanlık yaparsan anlatacak çok hikayen olması lazım. Allah razı olsun önceki Büyükşehir Belediye Başkanlarımız Nilüfer’in altyapısı için hizmet etti. Siz bakmayın birilerinin çıkıp konuştuğuna onların 20 yıl için anlatacak 10 tane bile hizmeti yok. Biz 31 Mart akşamı zafere ulaşacağız” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam