Araplar Uludağ'a akın etti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

22 Eylül 2023 - 21:25
SON DAKİKA

Araplar Uludağ’a akın etti

Kış turizminin gözde merkezlerinden olan Uludağ, yaz aylarında Arap turistlerin akınına uğruyor.

reklam
Araplar Uludağ’a akın etti
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2019 - 16:15

reklam

Türkiye’de kış turizminin en yoğun merkezlerinden biri olan Uludağ, yazın da sıcaktan bunalan ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Tatil için Bursa’yı seçen yerli ve yabancı turistlerin en çok zaman harcadıkları mekanlardan biri de Uludağ’ın zirvesi oluyor.

Teleferikle ormanı ve Bursa’yı kuş bakışı izlemenin keyfini çıkaran vatandaşlar, zirvede ise serinliği ve güneşi bir arada yaşıyor.

Körfez ülkelerinden gelen Arap turist kafileleri, bisiklet ve motosiklet gibi taşıtlarla bölgeyi karış karış gezmeyi ihmal etmiyor.

Türk mutfağının tadına bakmaktan geri kalmayan turistler, Bursa’ya özgü hediyeliklerden de almayı ihmal etmiyor.

Yazın en fazla turist çeken şehirlerden biri olan Bursa, tabii ve tarihi güzellikleriyle ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor.

Uludağ’a çıkamayan Araplar ise Uludağ’ın eteklerinde bulunan tarihi bölgelerde serinlemenin keyfini çıkarıyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam