Arda Balkay yeni şarkısını yayınladı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 19:31
SON DAKİKA

Arda Balkay yeni şarkısını yayınladı

7 Haziran 2019’da yeni single çalışmasıyla karşımıza çıkan Arda Balkay bu kez “İnadını Sevdiğim” diyerek Yiğit Mahzuni imzalı şarkısını Cem Kılıç klip yönetmenliğinde Zula müzik etiketiyle yayınladı.

Son Güncelleme :

19 Haziran 2019 - 10:46

reklam
Arda Balkay yeni şarkısını yayınladı
reklam

Arda Balkay 17 Mart 1991’de İstanbul Eminönü’nde dünyaya geldi. Henüz küçük yaştayken müziğe ilgisi başlayan Arda Balkay, 1996-1997 yıllarında ailesinin de teşvikiyle şan eğitimi, gitar, bağlama ve piyano dersleri alarak müzik hayatına adım attı. 6 farklı enstrümanı profesyonel olarak çalan Arda Balkay profesyonel eğitimine ise İTÜ’nün Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Çalgı Birimi lise bölümünde başladı.

Eğitimine bir süre ara vererek çeşitli mekanlarda sahne aldı.

2012 yılında üniversite hayatına İTÜ Konservatuarı Müzik Teorisi bölümünde başladı ve hala öğrenimini sürdürmektedir. Arda Balkay, İlk single çalışması Şükürler Olsun’u 29 Ağustos 2016 tarihinde yayınladı. Söz-Müzik Serdar Aslan ve Şebnem Sungur’a ait şarkının aranjesi Orhan Sancak’a klip yönetmenliği ise Tamer Aydoğdu etiketi taşıyor. İkinci single çalışması Ziyan Zebil 8 Aralık 2016 tarihinde yayınlandı. Söz ve müziği Özlem Güneykaya’ya, aranjesi Orhan Sancak’a klip yönetmenliği ise Tamer Aydoğdu’ya aittir.Üçüncü single çalışması Leyla Olsun’u 3 Mayıs 2016 tarihinde yayınladı. Söz-Müzik Şebnem Sungur, aranjesi Orhan Sancak, klip yönetmenliği ise Tamer Aydoğdu etiketi taşıyor.

7 Haziran 2019’da yeni single çalışmasıyla karşımıza çıkan Arda Balkay bu kez “İnadını Sevdiğim” diyerek Yiğit Mahzuni imzalı şarkısını Cem Kılıç klip yönetmenliğinde Zula müzik etiketiyle yayınladı. Tüm şarkılarının prodüktörlüğünü üstlenen Cemil Üngör ile daha bir çok başarıya adım atacağını söylemek mümkün.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam