Ariana Grande o markanın yüzü oldu | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 11:38
SON DAKİKA

Ariana Grande o markanın yüzü oldu

Ünlü şarkıcı Ariana Grande, Fransız moda markası Givenchy’nin reklam yüzü oldu.

Son Güncelleme :

17 Mayıs 2019 - 14:45

reklam
Ariana Grande o markanın yüzü oldu
reklam

Ünlü şarkıcı Ariana Grande’nin Givenchy’nin reklam yüzü olduğu açıklandı. Markanın Grande’li 2019 Sonbahar-Kış kampanyası, temmuz ayında sunulacak.

Givenchy’den yapılan açıklamada, “Modern bir ilham perisi ve bir neslin sesi olan Ariana, popüler kültürün en etkili güçlerinden biri olarak ortaya çıkmıştır” denildi.

25 yaşındaki ABD’li şarkıcı da “Bu markayı, onu giyen insanlara getirdiği güven ve sevinci seviyorum” dedi.

Grande ayrıca “Bu kıyafetleri zamansız ve güzel bulmakla birlikte, aynı zamanda insanları oldukları kişi olarak takdir edilmiş hissettiren ve olmak istedikleri şey konusunda özür dilemelerini gerektirmeyen bir markayla çalışmaktan gurur duyuyorum” ifadesini kullandı.

Fransız moda markası, Grande ile çalışmaya başladığını, şarkıcının kendisiyle özdeşleşen at kuyruğunu ön plana çıkaranve yüzünü göstermeyen siyah beyaz fotoğraf ve videolarla duyurdu. Marka, takipçilerinden yeni telam yüzünün kim olduğunu tahmin etmelerini istedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam