Aşigoların yeni hocası Bahri Kaya oldu | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 07:13
SON DAKİKA

Aşigoların yeni hocası Bahri Kaya oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden UTAŞ Uşakspor, geçen hafta yaklaşık 2 sezondur takımı çalıştıran Hakan Şapçı ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Bahri Kaya’yı getirdi.

reklam
Aşigoların yeni hocası Bahri Kaya oldu
Son Güncelleme :

03 Ocak 2019 - 22:29

reklam

Sezona iyi bir başlangıç yapan fakat son 5 maçında kötü sonuç alan Uşak ekibi geçen hafta Teknik Direktör Hakan Şapçı ile yollarını ayırmasının ardından yeni arayışa girdi. Yapılan görüşmeler neticesinde Utaş Uşakspor, Bahri Kaya’yı takımın başına getirdi. 

Deneyimli teknik adam ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanırken yeniden çıkış yakalamak için acil önlem planları da alındı. Uşak ekibinin yeni hocası Bahri Kaya; Küçükköyspor, Zeytinburnu, Giresunspor, Ağrıspor, Gaziosmanpaşa, Yozgatspor, Adanaspor, Kocaelispor, Turanspor, Diyarbakırspor, Orduspor, Gebzespor, Boluspor, Şanlıurfaspor ve Sarıyer gibi takımlarda teknik direktörlük görevinde bulundu. 

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam