Ayrılık Wesley Sneijder'e pahalıya patladı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 21:25
SON DAKİKA

Ayrılık Wesley Sneijder’e pahalıya patladı

Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau ayrılğı Hollanda basınında ses getirdi. ‘Her şeyi berbat ettim’ diyerek hatının kendisinde olduğunu itiraf eden 10 numaranın boşanma protokolü belli oldu. İşte ayrılık sonrası mal paylaşımı ve detaylar…

Son Güncelleme :

10 Mart 2019 - 20:45

reklam
Ayrılık Wesley Sneijder’e pahalıya patladı
reklam

Galatasaray’da forma giydiği dönemde taraftarın sevgilisi olan Wesley Sneijder, yeşil sahadaki başarısını evlilik hayatında gösteremedi.

Yolanthe Cabau ile 9 yıllık evliliği bitmek üzere olan Hollandalı yıldız, “Her şeyi ben berbat ettim. Hem de birkaç kere” açıklaması yaparak boşanma kararında tüm suçun da kendisinde olduğunu itiraf etmişti.

Tasarımcılık ve oyunculuk yapan Cabau ise bu süre zarfında tek kelime etmedi. Ancak çiftin çok popüler olduğu Hollanda basınına göre; Wesley Snejider ile Yolanthe Cabau arasındaki boşanma protokolü tamamlandı..

Wesley Sneijder, oğlu Xess Xava’nın da annesi olan eşine İbiza’daki lüks villa ile Hollanda’daki evlerinin de tapusunu verecek.

Wesley Sneijder’in boşanmadan önce evliliğini kurtarmaya çalıştığı ancak eşinin ayrılmakta kararlı olduğu da Hollanda basınının iddiaları arasında.

Son takımı Katar ekibi Al-Gharafa SC’ya transfer olurken 5 milyon euro alan yıldız futbolcu, Yolanthe Cabau’ya boşanırken 19 milyon euro yani yaklaşık 116 milyon lira ödeyecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam