Bakanlık açıkladı: Bursa'daki yangınlarda son durum | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 13:19
SON DAKİKA

Bakanlık açıkladı: Bursa’daki yangınlarda son durum

Tarım ve Orman Bakanlığı, 9 ilde çıkan orman yangınlarının tamamen kontrol altına alındığını duyurdu.

reklam
Bakanlık açıkladı: Bursa’daki yangınlarda son durum
Son Güncelleme :

09 Eylül 2019 - 8:11

reklam

Tarım ve Orman Bakanlığı, Adana, Bursa, Amasya, Kahramanmaraş, Antalya, Zonguldak, Kastamonu, Mersin ve Muğla’da çıkan orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık’tan yapılan açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü Yangınla Mücadele Ekiplerince 8 Eylül 2019 tarihinde 9 ilde çıkan yangınlara ortalama 12 dakikada ilk müdahale gerçekleştirilerek yangınlar tamamen kontrol altına alınmıştır. Adana, Bursa, Amasya, Kahramanmaraş, Antalya, Zonguldak, Kastamonu, Mersin ve Muğla’da (08.09.2019 Pazar) çıkan yangınlara kısa sürede ilk müdahaleler gerçekleştirilmiş olup, bütün yangınlar tamamen söndürülmüştür.” denildi.

Açıklamada, şu ifadelere de yer verildi:
“Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü Yangınla Mücadele Ekiplerinin yangın yerlerinde soğutma çalışmaları devam ederken, mevsim koşulları ve rüzgar gibi etkenler de göz önünde bulundurularak, 7/24 esasına göre Ormanlar ekiplerimizce gözetim altında tutulmaktadır.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam