Balayından ilk kare | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 06:12
SON DAKİKA

Balayından ilk kare

Futbolcu Mesut Özil ile model ve oyuncu Amine Gülşe düğün sonrası balayına çıktı. Çift, balayından ilk fotoğraf paylaşımını yaptı.

Son Güncelleme :

16 Haziran 2019 - 8:41

reklam
Balayından ilk kare
reklam

Arsenal’de futbol hayatını sürdüren Mesut Özil, 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile 7 Haziran Cuma günü evlenmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ve Türkiye güzeli Amine Gülşe’nin düğününe katılarak çiftin nikah şahitliğini yapmıştı.

Şu sıralar balayında olan çiftten Amine Gülşe, eşi Mesut Özil ile verdikleri bir aşk pozunu Instagram hesabı üzerinden kalp emojisi koyarak paylaştı.

Çiftin düğünü öncesinde balayını Mesut Özil’in Çeşme’de yaptırdığı iki katlı süper lüks villa da geçireceği konuşuluyordu.

Özil çifti, düğün töreni öncesi ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmış, Türk Kızılay’nın Türkiye’deki 14 farklı aşevinden 14 bin kişiye, Türkiye ve Suriye’de kamplarda kalan 2 bin mülteciye düğün yemeği vermişti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam