BALKANTÜRKSİAD ve HASVAK'tan işbirliği | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 04:40
SON DAKİKA

BALKANTÜRKSİAD ve HASVAK’tan işbirliği

Balkan Rumeli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

reklam
BALKANTÜRKSİAD ve HASVAK’tan işbirliği
Son Güncelleme :

09 Aralık 2019 - 15:21

reklam

Kurumlarla güçlü ilişkiler kurarak, ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda kente yararlı işler yapan BALKANTÜRKSİAD, son olarak HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Emire Cantürk Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “İş adamı kimliğimizin yanında gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel aktivitelerle toplumun çeşitli kesimlerine de fayda sağlamaya çalışıyoruz. Bu minvalde işler yapan kurumlarla da işbirliği içerisinde olmayı önemsiyoruz. HASVAK da önemli işlere imza atan bir kurumumuz. İmkânlar el verdikçe kendileriyle ortak projelerde yer almayı istiyoruz” diye konuştu.

BALKANTÜRKSİAD gibi güçlü bir derneğin ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade eden HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Emire Cantürk Eren de, “BALKANTÜRKSİAD gibi dernekler yaptıkları faaliyetler ve güçlü iletişimleriyle örnek aldığımız kurumlar. Bizim hastalara doğru yol göstermek ve onlara yardımcı olmak en büyük hedefimiz. Birçok projemiz var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, Genel merkezimizle birlikte şube olarak farkındalık yaratan sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceğiz.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam