Barcelona'nın yeni transferi Alanya'da | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 08:16
SON DAKİKA

Barcelona’nın yeni transferi Alanya’da

Barcelona’nın Ajax’tan 75 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği 21 yaşındaki futbolcu Frenkie de Jong, tatil için Antalya’nın Alanya ilçesine geldi.

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2019 - 11:16

reklam
Barcelona’nın yeni transferi Alanya’da
reklam

Barcelona’nın Ajax’tan 75 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği 21 yaşındaki futbolcu Frenkie de Jong, Antalya’nın Alanya ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde tatilini yapıyor. Ünlü futbolcu arkadaşlarıyla birlikte otel önünde bulunan denizde su sporları yaparken görüntülendi.

İspanyol devi Barcelona’nın, Ajax’tan yeni sezon için 75 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Jong’ı görenler şaşkınlığını gizleyemezken, bazı futbolseverler de futbolcuyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Genç yıldız arkadaşlarıyla beraber kaldığı otelin önündeki denizde tatilcilerin en büyük eğlenceleri arasında yer alan jet-ski, banana, flyboard ve paraşüt aktivitelerinin olduğu su sporlarına katıldı.

Oldukça renkli görüntülerin olduğu etkinliklerde kameralara poz veren Jong, Alanya’yı çok sevdiğini dile getirdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam