Başarılarını Turgay Erdem ile paylaştılar | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 16:44
SON DAKİKA

Başarılarını Turgay Erdem ile paylaştılar

İzmir’de düzenlenen Rahvan At Yarışları Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Haskaya’nın sahibi Mustafa Dinçbaş, kupasıyla birlikte Başkan Turgay Erdem’i ziyaret ederek sevincini paylaştı.

reklam
Başarılarını Turgay Erdem ile paylaştılar
Son Güncelleme :

17 Aralık 2019 - 20:30

reklam

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Rahvan At Yarışları Şampiyonu olan Haskaya’nın sahibi Mustafa Dinçbaş ve Yeşil Bursa Rahvan Binicilik Kulübü üyelerini makamında ağırladı. İzmir Şirinyer’de düzenlenen yarışlarda ‘Baş’ kategorisinde jokey Ahmet Gökçe ile ipi göğüsleyen Haskaya’nın sahibi Mustafa Dinçbaş, elde ettikleri başarıyı Nilüfer ve Bursa’ya armağan etti. Nilüfer Belediyesi ve Başkan Turgay Erdem’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Mustafa Dinçbaş ve beraberindekiler, gelecek yıl yapılacak olan Rahvan yarışları için de fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret ve elde edilen başarıdan dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Turgay Erdem, verilen desteklerin maksadına ulaşmasının kendisini daha fazla mutlu ettiğini belirtti. Erdem, kökleri uzun yıllara dayanan ata sporunun gelecek nesillere aktarılması için gereken desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Ziyaret sonunda Başkan Turgay Erdem, Mustafa Dinçbaş ve ekibine teşekkür plaketi verdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam