BEV'den Vali Canbolat'a ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 12:47
SON DAKİKA

BEV’den Vali Canbolat’a ziyaret

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve BEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Uslu, BEV Yönetim Kurulu Üyeleri Mümin Pekcan ve Öztürk Yazıcı, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

reklam
BEV’den Vali Canbolat’a ziyaret
Son Güncelleme :

11 Aralık 2019 - 14:10

reklam

Heykel’de yer alan tarihi Valilik binasında gerçekleşen ziyarette; BEV Başkanı Onur, vakfın 5 yıl süresince yaptığı çalışmaları özetlerken, yeni dönemde yönetim kurulu ile gerçekleştirmeyi hedefledikleri çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Onur sözlerinin sonunda, ülkemizin eğitim için belirlenen hedeflere ulaşabilmesinde en büyük faktörün iyi yetişmiş gençler olduğunun altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Valisi Yakup Canbolat sözlerine BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın yeni döneminin hayırlı olması temennisinde bulunarak başladı. Canbolat, “Devlet ve özel kurumların yanı sıra STK’ların, Vakıfların, toplumu oluşturan tüm bireylerin verdiği destekler ile ortak bir yol haritasında buluşarak eğitimle ilgili güzel işler yapılabilir. BEV bu noktada alt yapısı kuvvetli, ciddi yatırımları ve hedefleri olan bir Vakıf. Bursa Valiliği olarak bu yolda üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız” dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam