Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 04:47
SON DAKİKA

Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

Rumi ve Sir adlarını verdiği ikizlerini geçen yaz dünyaya getiren Beyonce, hamileliği, acil sezaryene alınışı ve doğum sonrası iyileşme sürecini ilk kez anlattı. Ünlü şarkıcı, doğumdan sonra “hayatta kalma modu”na geçtiğini söyledi

Son Güncelleme :

10 Ağustos 2019 - 12:46

1 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, Vogue dergisine kapak pozu vererek hamileliği ve ikizlerinin doğumunda yaşadığı sağlık sorunlarına dair ilk kez içini döktüğü bir yazı kaleme aldı.

reklam
2 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

“Hayatı, Bedeni, Mirası” başlıklı yazıda Beyonce, ikizleri Sir ve Rumi’yi dünyaya getirdikten sonra “hayatta kalma durumu”na geçtiğini söyledi.

3 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

36 yaşındaki ABD’li yıldız, beş yaşındaki kızı Blue Ivy’yi dünyaya getirdikten sonra neler düşündüğüne dair itirafta bulundu: 

reklam
4 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

"Toplumun benim görünümümün nasıl olması gerektiğini konuştuğuna inandım. Üç ay içinde doğum kilolarını vermek için kendime baskı uyguladım. Şimdi geri dönüp bakınca çok çılgınca geliyor.”

reklam
5 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

İkizlerine hamileyken ciddi sağlık sorunuyla karşılaştığını söyleyen Beyonce, “Rumi ve Sir’ü doğurduğum gün 110 kiloydum. Kan zehirlenmesi nedeniyle şişmiştim ve son bir ayı yatarak geçirdim. Benim ve bebeklerimin sağlığı tehlikedeydi, dolayısıyla acil sezaryene alındım.”

6 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

Beyonce ve rap şarkıcısı eşi Jay-Z (48) ikizlerini geçen yaz kucaklarına almıştı.

7 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

“Hastanede haftalarca kaldım. Eşim adeta asker oldu ve benim için bir destek sistemiydi. Hayatta kalma modundaydım” diyen Beyonce, “Sezaryenden sonra çekirdek bölgemi (core) farklı hissettim. Büyük bir ameliyattı. Bazı organlarınız geçici olarak yer değiştiriyor, nadiren de geçici olarak çıkarılıyor. Herkesin bunu anlayacağından emin değildim. İyileşmek için zamana ihtiyacım vardı” dedi.

reklam
8 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

Ünlü şarkıcı, “İyileşme sürecinde kendimi sevdim, kendime baktım ve kıvrımlarımla barıştım. Bedenimin olmak istediği şeyi kabul ettim. Altı ay sonra Coachella için hazırlanmaya başladım. Geçici olarak vegan beslendim, kahve, alkol ve meyveli içecekleri bıraktım. Sabırlıydım ve dolgun kıvrımlarımla eğlendim. Çocuklarım ve eşim de öyle yaptı” şeklinde konuştu.

9 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

Beyonce, “Kollarım, omuzlarım, göğüslerim ve bacaklarım bugün de dolgun. Küçük bir anne göbeğim var ama onu yok etmek için acele etmiyorum. Bence o gerçek” ifadesini kullandı.

reklam
10 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

11 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

reklam
12 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

13 Beyonce İkizlerin Doğumu Hakkında Bilgi Verdi

reklam
reklam