Beyrut'ta Burak Özçivit izdihamı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 20:20
SON DAKİKA

Beyrut’ta Burak Özçivit izdihamı

Burak Özçivit, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta katıldığı bir açılışta hayranları uzun süre alanı terk etmeyince, iki saat AVM deposunda bekledikten sonra otele asker eşliğinde gidebildi.

Son Güncelleme :

06 Temmuz 2019 - 15:11

reklam
Beyrut’ta Burak Özçivit izdihamı
reklam

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta bir AVM’de yer alan mağaza açılışında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Oyuncuyu, görmek için alana giden 15 bin kişi izdihama sebep oldu. İlgiden dolayı AVM’ye ön kapıdan giremeyen Özçivit, korumalar eşliğinde garajdan giriş yapabildi.

Burak Özçivit, yoğun ilgiden dolayı zor anlar yaşadı.

AVM’nin kapanmasına rağmen kalabalık dağılmayınca, 100 güvenlik görevlisinin yanı sıra Lübnan askeri de duruma müdahale etti.

Uzun süre mağazanın deposunda iki saat bekleyen oyuncu, asker eşliğinde otele geçiş yapabildi. Özçivit, otelin önündeki kalabalık yüzünden de iki gün boyunca odasından çıkamadı.

Instagram hesabından otelde çekilen bir fotoğrafını paylaşan Özçivit, “Her şey için teşekkürler Beyrut. Yakında görüşmek üzere” notunu yazdı.

Özçivit, iki hafta önce reklam yüzü olduğu markanın tanıtımı için Romanya’ya gitmiş, orada da kadın hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

Ünlü oyuncu 2 Temmuz’da da Kazakistan’da katıldığı film festivalinde kadın hayranlarıyla üç saat boyunca fotoğraf çektirmek zorunda kalmıştı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam