Bilecik-Yenişehir yoluyla ilgili açıklama | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 13:32
SON DAKİKA

Bilecik-Yenişehir yoluyla ilgili açıklama

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, yapımı yılan hikayesi dönen Bilecik-Yenişehir yolu ilgili yaptığı açıklamada, “İnşallah çok yakında o gecikmiş müjdeli haberi hep birlikte paylaşacağız” dedi.

reklam
Bilecik-Yenişehir yoluyla ilgili açıklama
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2019 - 18:30

reklam

Yağcı, yaptığı açıklamada, “Bilecik ile Bursa’nın Yenişehir ilçesi arasındaki yolunun yapımının maalesef çok geciktiğini biliyorum.Sizlerin taşıdığı endişe ve siteme hak veriyorum.B una ilişkin gerekli tüm girişimler de bulunduğumuzdan emin olabilirsiniz. Şunu ifade edeyim ki Yenişehir yolunun yapımına ilişkin çok olumlu gelişmeler ve müjdeli haberler de var. İnşallah çok yakında o gecikmiş müjdeli haberi hep birlikte paylaşacağız.Bu müzminleşmiş Yenişehir yolunun yapım işini hep birlikte bu defa inşallah bitireceğiz” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam