Blake Lively'nin karnı burnunda | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 06:03
SON DAKİKA

Blake Lively’nin karnı burnunda

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan oyuncu Blake Lively, eşi Ryan Reynolds ve iki çocuğuyla birlikte görüntülendi. Lively’nin irileşen karnı, doğum için gün saydığı şeklinde yorumlandı.

Son Güncelleme :

20 Haziran 2019 - 18:07

reklam
Blake Lively’nin karnı burnunda
reklam

Üçüncü çocuğuna hamile olan Blake Lively, eşi Ryan Reynolds ve iki çocuğuyla birlikte görüntülendi.

Gossip Girl dizisiyle tanınan 31 yaşındaki Lively, New York’ta çekilen son fotoğraflarında büyüyen karnıyla dikkat çekti.

Lively ile Deadpool’un 42 yaşındaki yıldızı Reynolds, dört yaşındaki kızları James ve iki yaşındaki kızları Inez ile gezerken objektiflere takıldı.

Çift, üçüncü çocuğu beklediklerini, Ryan Reynolds’un 11 Mayıs’ta New York’ta yapılan Pokémon Detective Pikachu filmi galasında açıklamıştı.

Galaya kadar hamilelik haberini saklı tutan Blake Lively, galadaki sarı elbisesinden görünen belirgin karnıyla üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını duyurmuştu.

Çift, 2012 yılında evlenmişti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam