Buckingham Sarayı'nı fareler bastı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Eylül 2023 - 08:39
SON DAKİKA

Buckingham Sarayı’nı fareler bastı

İngiltere’de Kraliçe II. Elizabeth’in yaşadığı Londra’daki Buckingham Sarayı’nda fare alarmı verildi. Mutfakta görülen fareler kraliçeyi de şoke etti.

Son Güncelleme :

26 Haziran 2019 - 12:58

reklam
Buckingham Sarayı’nı fareler bastı
reklam

İngiliz The Sun gazetesine ismi gizli kalmak şartıyla konuşan bir Buckingham Sarayı görevlisi mutfakta farelerin dolaştığının görüldüğünü söyledi.

Kraliçe II. Elizabeth’in de fareleri gördüğünde ‘şoke olduğu’ belirtildi.

Kaynak, Westminster Belediyesi Belediyesi’nden bir ekibin ilaçlama yaptığını ve personele temel eğitim verildiğini belirtti.

Çalışanlar, dolaplardan yiyecek artıklarını ve kırıntılarını en iyi şekilde temizleyerek sorunun nasıl en aza indirileceği konusunda eğitiliyor.

Saraya yakın olan kaynaklar, yapabileceklerinin kısıtlı olduğunu söylüyor.

Geçen yıl İngiltere’de genetik mutasyona uğramış, zehre karşı koruyan DNA’lara sahip “süper lağım fareleri” ortaya çıkmıştı. İngiliz Haşere Kontrol Derneği sözcüsü, kemirgenlerin normalde kendilerine verilen zehre bağışıklık kazandığını itiraf etmişti. Küçük bir kedi büyüklüğüne kadar ulaşabilen bu fareleri öldürmek için daha kuvvetli zehirlere ihtiyaç duyuluyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam