Burak Özçivit ile Fahriye Evcen taşınıyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 21:35
SON DAKİKA

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen taşınıyor

Çocukları Karan’ın dünyaya gelmesinden sonra Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, Acarkent’teki evleri küçük olduğu için Zekeriyaköy’e taşınmaya karar verdi.

Son Güncelleme :

02 Temmuz 2019 - 14:38

reklam
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen taşınıyor
reklam

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, geçtiğimiz nisan ayında dünyaya gelen oğulları Karan için, taşınmaya karar verdi.

İkilinin, şu an oturdukları Acarkent’teki villası küçük olduğu için, Zekeriyaköy’den 15 milyon TL’ye kadar ev arayışına girdiği iddia edildi.

Özçivit, bölgede baktığı iki villanın yerlerini beğenmeyince, önümüzdeki günlerde başka evleri inceleyeceği bildirildi.

Acarkent’teki yeri 6.5 milyon TL’ye satmayı planlayan oyuncunun, yeni yuvasında aradığı ilk özelliği ise havuz ve bahçesinin geniş olması konuşuluyor.

Öte yandan Özçivit, önceki gün Kazakistan’daki gerçekleşen 15. Eurasia Uluslararası Film Festivali’nin onur konuğu oldu. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü oyuncu, Ata topraklarda kendisini iyi hissettiğini belirtti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam