Bursa Basın İlan Kurumu'na Karacabey'den ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 22:40
SON DAKİKA

Bursa Basın İlan Kurumu’na Karacabey’den ziyaret

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürü Osman Başeğmez’i ziyaret etti.

reklam
Bursa Basın İlan Kurumu’na Karacabey’den ziyaret
Son Güncelleme :

26 Kasım 2019 - 17:15

reklam

Karacabey Belediyesi olarak yürüttükleri hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Özkan, Karacabey’in tanıtılmasında Bursa basınından bugüne kadar hep destek gördüklerini ifade etti.

Başkan Özkan, Karacabey’in cazibe merkezi haline gelmesi için çalıştıklarını, ilçelerinde bulunan Longoz Ormanları başta olmak üzere doğal güzellikleri görmek için Karacabey’e gelen turist sayısının sürekli artış gösterdiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürü Osman Başeğmez de Başkan Özkan’a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin anısına Başkan Özkan tarafından Şube Müdürü Başeğmez’e Karacabey Longoz ormanlarında çekilmiş nilüfer çiçeği fotoğrafının bulunduğu tablo hediye edildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam