Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Bursa'da sorunları birlikte çözeceğiz | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 12:08
SON DAKİKA

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Bursa’da sorunları birlikte çözeceğiz

GESİAD’ın düzenlediği toplantıya katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Bursa’nın kıymetini bilememişiz. Biz Bursa’yı birlikte yönetemedik. Şimdi Bursa’da bunu yapmayı hedefliyoruz. Sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

reklam
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Bursa’da sorunları birlikte çözeceğiz
Son Güncelleme :

12 Mart 2019 - 2:55

reklam

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin (GESİAD) düzenlediği toplantıda genç sanayicilerle bir araya geldi. Almira Otel’de düzenlenen toplantıda açılış konuşması yapan GESİAD Başkanı Kerim Demiral, geceye katıldığı için Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

“BURSA’DA ÇOK DEĞER VAR AMA HİKAYELERİ YOK”

Toplantıda konuşan Mustafa Bozbey, Bursa’nın, turizmi, doğal güzellikleri ve  tarihi değerleriyle çok özellikli bir kent olduğunu söyledi. Kentin sorunlarının da olduğuna vurgu yapan Bozbey şöyle devam etti: “Kıymetini bilememişiz Bursa’nın. Bazı değerlerini kaybetmişiz. Çevresel, ulaşım, ekonomik, planlama gibi pek çok sorunu var Bursa’nın. En önemli sorun, biz Bursa’yı birlikte yönetemedik. Biz insan için şehir planlamasını, Nilüfer’de kısmen başardık. Şimdi Bursa’da da bunu yapmayı hedefliyoruz. Sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

Bursa’nın değerlerinin hikayelere dönüştürülemediğini belirten Mustafa Bozbey, “Bursa’da pek çok değer var ama hikayeleri yok. Avrupa’da gezip gördüğümüz her yerin hikayesi var. Bunu yapabilirsek turizm anlamında pek çok değer kazandırırız kente. Sorunları iyi biliyoruz. Tartışarak kentin sorunlarını muhataplarıyla çözeceğiz. Ankara’dan bakanların her dediği olursa her şey doğru olmaz. Kente yapılacak olanı bu şehir insanı daha iyi planlar” diye konuştu.

Mustafa Bozbey  toplantıda ayrıca GESİAD’a yeni üye olanlara rozet takıp, üyelik belgelerini verdi.

GESİAD Başkanı Kerim Demiral de Mustafa Bozbey’e plaket vererek katılımı için  teşekkür etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam