Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey vatandaşların sorunlarını Bursaray'da dinledi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 09:02
SON DAKİKA

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey vatandaşların sorunlarını Bursaray’da dinledi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursaray’da vatandaşların sorunlarını dinledi. 

reklam
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey vatandaşların sorunlarını Bursaray’da dinledi
Son Güncelleme :

16 Mart 2019 - 23:48

reklam

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, halkın bütün kesimleriyle bir araya gelerek sorunları yerinde dinlemeyi sürdürüyor. Mustafa Bozbey, Yüksek İhtisas İstasyonu’ndan BursaRay’a binerek vatandaşlarla hem yolculuk yaptı hem de sohbet etti. Kültürpark İstasyonu’na kadar seyahat eden Bozbey’e vatandaşlar, ulaşımın pahalılığından dert yandı. 

Mustafa Bozbey de “Gördük ki ulaşım pahalı. Özellikle öğrenciler bu konuda mağdur olduklarını söylüyorlar ama vatandaşlarımız da bu hizmetten en ucuz şekilde yararlanması gerekiyor. Vatandaşların bir yerden bir yere konforlu ve zamanında, ucuza ulaşımını sağlamak zorundayız. 1 Nisan’dan itibaren Bursa’da vatandaşlarımız hakları olan ulaşımdan en ucuz şekilde faydanalacaklar” diye konuştu. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yıldırım’da Eğitim Caddesi ve Tayyareci Mehmet Ali Caddesi’nde esnaf ziyaretinde de bulunarak, sorunlarını dinledi, fikir ve önerilerini aldı. 

Şehircilik anlayışını anlattı 

Bozbey, Yıldırım ilçesinde Yunusemre Mahallesi’nde de vatandaşlarla kahvaltıda buluştu. Bölgenin öncelikli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu ifade eden Bozbey, kentsel yenilemede öncelikli olarak insanın baz alınması gerektiğini söyledi. Mustafa Bozbey, “Bursa’nın tamamında ameliyat yaparak, hangi bulvarları, yolları açacağımıza karar vermemiz gerekiyor. Tüm paydaşları bu süreçlere dahil ederek Bursa Anayasası olarak bunu belirlememiz lazım. Bu bölgelerimizde sosyal, kültürel, spor alanları yok. Bölge halkının sağlıklı bir şekilde bir yerden bir yere ulaşabilmesini, çocuğuyla birlikte yaşadığı yerde eğlenebilmesini sağlamalıyız. Bizim anlayışımızda şehircilik budur” diye konuştu. 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam