Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan yeni Rektör Kılavuz'a hayırlı olsun ziyareti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 09:11
SON DAKİKA

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan yeni Rektör Kılavuz’a hayırlı olsun ziyareti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kısa süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

reklam
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan yeni Rektör Kılavuz’a hayırlı olsun ziyareti
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2019 - 2:46

reklam

Önceki ay Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yeni Rektöre hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

EL BİRLİĞİYLE ÜNİVERSİTEMİZİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Prof. Dr. Adem Doğangün ve Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ile birlikte Başkan Aktaş’ı ağırlayan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, üniversitenin Bursa için büyük bir önem arz ettiğini söyledi. Türkiye’nin yüksek öğretim alanında ümit bağladığı üniversitelerin başında geldiklerini aktaran Rektör Ahmet Saim Kılavuz; “Geçmişte görev alan tüm yöneticilerimiz üniversitemizi daha üst sıralara çıkarmak için görev yaptı. Bizler de canla başla, üniversitemizi daha ileriye taşımak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. 42 yıldır Bursa’da yaşayan biri olarak, ekip arkadaşlarımızla birlikte bu konuda azimliyiz ve kararlıyız. Başta Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, diğer ilçe belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, kent dinamiklerimiz, ticaret ve sanayi odalarımız hep birlikte güç birliği yapacağız. Bu potansiyel kentimizde mevcuttur. İnşallah, birlikte kentimizi daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

“ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GÖZBEBEĞİMİZ”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Uludağ Üniversitesi’nin Bursa’nın gözbebeği olduğunun altını çizdi. Yeni yapılanmanın Bursa ve üniversite için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Aktaş; “Üniversiteler bir şehrin, bir ülkenin gelişmişliği açısından önemli göstergelerden bir tanesidir. Uludağ Üniversitesi; öğrenci potansiyeli itibariyle de, tecrübesi itibariyle de önemli üniversitelerimiz arasında yer alıyor. Şehir olarak tam bir sanayi şehriyiz. 3 milyon nüfusumuzla da renkli bir popülasyonumuz var. Ben inanıyorum ve ümit ediyorum ki; hocamız tecrübesi, bilgi birikimi ve ekibiyle birlikte önemli çalışmalar yapacaktır. Yerel yönetimler olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluklar varsa bunu yapmaktan geri durmayacağımızı da ifade etmek istiyorum. Uludağ Üniversitesi mezunu olduğum için burasıyla özel bir gönül bağım olduğunu da özellikle söylemek istiyorum. İnşallah hep birlikte üniversitemizi çok daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Alinur Aktaş, yeni Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a Bursa konulu bir tablo hediye ederek görevinde başarılar diledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam