Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'na 'çok anlamlı' davet | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 05:44
SON DAKİKA

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’na ‘çok anlamlı’ davet

30 Ağustos Zafer Bayramı için sarfettiği “Halkı ilgilendiren bir bayram değil” şeklindeki sözleriyle büyük tepkiye yol açan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a “çok anlamlı” bir davet geldi. Kütahya heyeti Başkan Aktaş’ı “Yüzyıllık Vefa, Yüzyıllık Farkındalık” projesi kapsamında Dumlupınar’da yapılacak “Zafer nöbeti”ne davet etti.

reklam
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’na ‘çok anlamlı’ davet
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2019 - 10:10

reklam

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün Kütahya heyetini ağırladı.

Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Federasyonu Genel Başkanı Kayhan Yazıcı, Genel Sekreter Serdar Delibalta ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taner Bilgin ve Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Mutlu Çınar, Başkan Aktaş’ı ziyaret etti.

Kütahya heyeti, Başkan Aktaş’ı 29 Ağustos şafağında Dumlupınar Şehitliğinde yapılacak anma törenine davet etti.

Dumlupınar Şehitliğinde sabah namazı kılınacak, katılımcılara 97 yıl önceki Büyük Taarruz öncesi Mehmetçik’in kumanyası olan yağlı buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edilecek.

Ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan Başkan Aktaş, “Kütahya Dumlupınar Bld. Başkanımız Şemsettin Akağaç, Altıntaş Bld. Başkanımız Arif Teke, Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Mutlu Çınar, Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Fed. Bşk. Kayhan Yazıcı ile “YÜZ YILLIK VEFA, YÜZ YILLIK FARKINDALIK” projesi kapsamında yüksek lisans öğrenimini tamamladığım Kütahya ilimizde gerçekleştirilecek olan Milli mücadeleyi Cumhuriyete taşıyan 30 Ağustos Zafer Bayramı “Zafer Nöbeti” detayları hakkında istişarede bulunduk.” mesajını paylaştı.

Başkan Aktaş, temmuz ayında Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşımanın ücretsiz olmasını önerisine “Halkın genelini ilgilendiren bir bayram değil. Ormancılık Haftasında da trenleri bedava mı yapalım?” diyerek karşı çıkmış, sözlerinin büyük tepki yaratması üzerine yanlış anlaşıldığını söylemişti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam