Bursa Büyükşehir'e yeni genel sekreter | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 10:50
SON DAKİKA

Bursa Büyükşehir’e yeni genel sekreter

Halen İsmail Yılmaz tarafından yürütülen Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine yeni bir isim atanıyor: Daha önce İnegöl Kaymakamlığı da yapan Antalya Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan…

reklam
Bursa Büyükşehir’e yeni genel sekreter
Son Güncelleme :

27 Eylül 2019 - 16:15

reklam

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde, şirketler, daire başkanları, şube müdürleri düzeyinde yapılan idari değişime genel sekreterlik makamı da ekleniyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin iki numaralı ismi olan Genel Sekreter İsmail Yılmaz’ın yerine eski İnegöl Kaymakamı ve halen Antalya Kaş Kaymakamı olarak görev yapan Ulaş Akhan getirilecek.

Konuyla ilgili bilgileri köşesinde paylaşan Olay gazetesi Yazarı İhsan Aydın, şunları yazdı:

“İçişleri Bakanlığı onay sürecinin devam ettiği değişim için halen Genel Sekreter olan Yılmaz’ın da izinli olarak yurtdışına çıktığı konuşuluyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevinden ayrılacak Yılmaz’ın ise BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün boş bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerinden birine atanması konusunda da İçişleri Bakanlığı’ndan onay beklendiğini öğrendik.

Doğubayazıt kaymakamlığı görevini yürütürken belediyeye kayyum atanan Akhan’a İnegöl Belediye Başkanı olarak Aktaş destek olmuştu.

Doğubeyazıt’ta birlikte çalışan ikili artık Bursa Büyükşehir Belediyesi için mesai yapacaklar.”

ULAŞ AKHAN KİMDİR?

1978 yılında Edirne’de doğdu. 2001 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Vergi Denetmen Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2006 yılında Bursa İnegöl Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı. Sırasıyla Sivas Koyulhisar İlçesi Kaymakamlığı, Kastamonu Seydiler İlçesi Kaymakamlığı, Elazığ Alacakaya İlçesi Kaymakamlığı, Kilis Vali Yardımcılığı ve Ağrı Doğubayazıt İlçesi Kaymakamlığı görevlerini yaptıktan sonra 01.09.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kaş Kaymakamlığına atanmıştır. Kaymakam Ulaş AKHAN evli ve iki çocuk babasıdır.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam