Bursa 'da Doğalgaz Patlaması | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 07:41
SON DAKİKA

Bursa ‘da Doğalgaz Patlaması

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde tek katlı bir ev, meydana gelen patlama nedeniyle yıkıldı. Alınan bilgiye göre, Bahar Mahallesi Ziya Paşa Sokak’taki tek katlı bir evde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın yaşandığı ev yıkıldı, çevredeki binalar zarar gördü.

reklam
Bursa ‘da Doğalgaz Patlaması
Son Güncelleme :

21 Mart 2018 - 12:23

reklam

’nın merkez Osmangazi ilçesi Bahar mahallesinde doğalgaz patlaması sonucu 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi. Tek katlı bir ev, meydana gelen patlama nedeniyle yıkıldı.

Alınan bilgiye göre, Bahar Mahallesi Ziya Paşa Sokak’taki tek katlı bir evde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

Patlamanın yaşandığı ev yıkıldı, çevredeki binalar zarar gördü. Bu esnada 3 kişi yaralandı.

  Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan biri, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Patlamanın yaşandığı evin çevresine güvenlik şeridi çekilirken polis olayla alakalı inceleme başlattı.

’DA TEK KATLI EVDE MEYDANA GELEN DOGALGAZ PATALMASI SONRASI 1 KISI OLDU, 2 KISI YARALANDI. EV ENKAZ YIGINI HALINE DONERKEN, CEVREDEKI BINALAR VE ARACLAR DA ZARAR GORDU. (FOTO. ENVER FATIH TIKIR--DHA)

EV ENKAZ YIĞININA DÖNDÜ

Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi Ziyapaşa Sokak’taki tek katlı evde, saat 08.30 sıralarında doğalgaz patlaması meydana geldi. Büyük gürültüyle meydana gelen patlamanın ardından ev enkaz yığınına döndü.

EVİN ÖNÜNDEN GEÇEN GENÇ KIZ ÖLDÜ

Patlama sırasında evin önünden geçen Elif Geldi’nin (18) yaşamını yitirdiği, yine yoldan geçen Şehmuz Bora ile evde bulunan Hikmet Güner’in yaralandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

ÇEVREDEKİ BİNALAR VE ARABALAR DA ZARAR GÖRDÜ

Patlama sonucu çevre binalar ve bir çok araba zarar gördü. Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri enkaz arasında yaralı aradı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlatıldı.

PATLAMA VİDEO

BURSA/AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam