Bursa EYT 8 Eylül'e hazırlanıyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 06:17
SON DAKİKA

Bursa EYT 8 Eylül’e hazırlanıyor

Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (BEYTD), hafta sonu yapılan açılış töreninin ardından ilk iş olarak Ankara mitinginin hazırlıklarına başladı. BEYTD Başkanı Turgay Ölüç, 8 Eylül mitingine Bursa’dan yoğun bir katılım hedeflediklerini söyledi.

reklam
Bursa EYT 8 Eylül’e hazırlanıyor
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2019 - 19:10

reklam

BEYTD Başkanı Turgay Ölüç, enbursa.com’a açıklamalarda bulundu.

Bursa’daki EYT’lilerin EYTSYDD’nin federasyonlaşma kararı doğrultusunda 5 Temmuz 2019 tarihinde resmen kurulduğunu belirten BEYTD Başkanı Turgay Ölüç, şu anda resmen açılan 8 il derneği olduğunu söyledi. Bu derneklerin ilk genel kurullarını tamamlamasının ardından federasyonun hemen kurulacağını kaydeden Ölüç, şunları söyledi:

“EYT’yi, bu mücadeleyi bir üst noktaya taşımaya karar verdik. Tek merkez artık bu yükü kaldıramıyor, çünkü artık milyonlar olduk, bunu şehirlere yaymak ve merkezi rahatlatmak, şehirlerdeki EYT’lilere daha rahat ulaşabilmek, onlara daha iyi hizmet edebilme adına şehirlerde dernekleştik.”

Ölüç, Bursa’daki EYT’lilere, “Dernek burada, mücadele burada, üyelerimiz bizim için çok önemli. Bu dernek onların derneği, mücadele hepimizin. Derneğe sahip çıkmalarını istiyoruz. Artık dernekte buluşalım, fikir alışverişi yapalım” çağrısında bulundu.

BEYTD olarak 8 Eylül’de Ankara’da yapılacak miting hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Ölüç, “Hedefimiz 2 milyon. Bursa, daha önceki mitinglere en çok katılım sağlayan illerden biriydi. Merkeze en çok destek veren il Bursa’ydı. Bunun bu şekilde devam etmesini sağlamak istiyoruz. Miting için ön kayıtlarımız başladı. Mutlaka derneğe ön kayıtlarını yaptırsınlar” dedi.

BEYTD Uluyol Adliye karşısı Bilgi İş Merkezi’nde faaliyet gösteriyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam