Bursa EYT'den 8 Eylül çağrısı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 04:57
SON DAKİKA

Bursa EYT’den 8 Eylül çağrısı

Emeklilikte yaşa takılanların 8 Eylül’de Ankara’da yapacağı miting öncesi sosyal medyada başlatılan videolu çağrıya Bursa’dan da destek geldi. Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (BEYTD) Başkanı Turgay Ölüç, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile mitinge katılım çağrısı yaptı.

reklam
Bursa EYT’den 8 Eylül çağrısı
Son Güncelleme :

03 Eylül 2019 - 13:31

reklam

BEYTD Başkanı Turgay Ölüç, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şunları söyledi:

“8 Eylül Pazar saat 12.00’de Ankara Tandoğan Meydanında olacağım. Bugün emekli olsam bin 500 Tl emekli maaşı alacağım. Asgari ücret altında emekli maaşına hayır demek için ben orada olacağım. Sen de var mısın?”

8 Eylül mitingi öncesi sosyal medyada ilk videolu çağrıyı Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak başlatmış, EYT’liler de çağrıya uyarak sosyal medyada “Sen de var mısın?” videoları yayınlamaya başlamıştı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam