Bursa Gençlik ve Spor'a yeni müdür | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 07:16
SON DAKİKA

Bursa Gençlik ve Spor’a yeni müdür

Süleyman Şahin’in Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasının ardından vekaleten yönetilen Gençlik ve Spor Bursa İl Müdürlüğüne atama yapıldı. Yeni il müdürü Salih Başparmak olduç

reklam
Bursa Gençlik ve Spor’a yeni müdür
Son Güncelleme :

18 Aralık 2019 - 11:10

reklam

Doç. Dr. Süleyman Şahin’in Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı olarak Ankara’ya atanmasından sonra vekaletle yönetilen Gençlik ve Spor Bursa İl Müdürlüğüne atama yapıldı.

Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın aktardığı bilgiye göre, Salih Başparmak Bursa’nın yeni Gençlik ve Spor İl Müdürü oldu.

SALİH BAŞPARMAK KİMDİR?

1970 yılında Rize Ardeşen’de doğdu. 5 yaşına kadar İstanbul Kasımpaşa’da ikamet etti. 1975 yılından itibaren Bursa’ya yerleşti. Orta okul ve liseyi Bursa İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden mezun oldu. Vatani görevinin ardından 9 yıl süreyle Denizli, Zonguldak ve Bursa’da öğretmen-yöneticilik yaptı. 2003’te Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Aynı kurumda Spor Şube Müdürü iken 2006’da Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı ve 2007 Mayıs ayına kadar İl Müdürlüğü görevinde bulundu. 2007’de Bursa İl Özel İdaresi Gençlik Spor ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na atandı.
2008’de il encümen üyeliği görevini ifa etti. 2009 yerel seçimlerinin ardından Yıldırım Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevi yaptı. Ankara’da TİGEM Genel Müdür Yardımcılığı da yapan Başparmak, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Proje Koordinasyon Genel Müdürvekili görevini de üstlendi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam