Bursa Gürsu'da kamu kurumlarında bakım ve onarım | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 05:42
SON DAKİKA

Bursa Gürsu’da kamu kurumlarında bakım ve onarım

Gürsu Belediyesi’nce, ilçedeki kamu kurumları yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla daha konforlu hale getirilmekte.

reklam
Bursa Gürsu’da kamu kurumlarında bakım ve onarım
Son Güncelleme :

22 Mart 2019 - 5:46

reklam

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü; ilçedeki okullar, camiler, sağlık ocakları ve benzeri kamu kurumlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çalışmalar kapsamında; ilçedeki okulların bahçelerinde çevre düzenlemeleri, yeşillendirme ve boyama çalışmaları basket sahalarının bakımları yapılmakta. Camilerin bahçe düzenlemeleri ve ağaç budama işlemlerinin yapıldığı çalışmalar kapsamında, tüm kamu kurumlarında boyama, iç teçhizat yenileme ve onarım çalışmaları yapılıyor.

“Gürsumuz’da hizmet veren kamu kurumlarımızın hemşehrilerimiz için daha konforlu hizmet sunması yönünde destek olmak amacıyla bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Okullarımızın, camilerimizin, sağlık ocaklarımızın ve diğer kamu kurumlarımızda yaptığımız bu çalışmalarla, hem ilçe halkımıza en iyi hizmeti sunmayı hem de tüm kurumlarımızın çağdaş kent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi’nce yapılan bu çalışmalarla, yüzde yedi oranındaki artış hızıyla nüfusu 91 bine ulaşan ve en hızlı büyüyen ilçe olan Gürsu’da kamu hizmetlerinin kalitesine konfor katmak amaçlanıyor

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam