Bursa İnegöl vatandaşın fikirleriyle güzelleşiyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 18:34
SON DAKİKA

Bursa İnegöl vatandaşın fikirleriyle güzelleşiyor

Bursa İnegöl Belediyesi’nin başlattığı “Ben Başkan Olsam” projesi kapsamında şehrin 5 farklı noktasında konuşlandırılan Fikir Kutuları, Belediye Başkanı Alper Taban’ın da katıldığı temsili törenle açıldı. Vatandaşların fikir, öneri ve eleştirileri burada kamuoyu ile paylaşıldı.

reklam
Bursa İnegöl vatandaşın fikirleriyle güzelleşiyor
Son Güncelleme :

09 Şubat 2019 - 12:20

reklam

Bursa İnegöl Belediyesi, ortak aklı çalıştırmak ve şehri vatandaşların katılımıyla yönetmek adına Eylül ayında “Ben Başkan Olsam” projesi kapsamında fikir kutularını hayata geçirmişti.

Vatandaşların görüş ve fikirlerini almak için şehrin 5 farklı bölgesinde (Merkez Belediye Binası Önü, Belediye Ek Hizmet Binası Önü, Hükümet Binası ATM’lerin Önü, İnegöl AVM önü ve Devlet hastanesi Poliklinikler Girişi) Fikir Kutuları yerleştirilmişti. Bugün, Hükümet Konağı TML’ler bölgesinde bulunan Fikir Kutusu Belediye Başkanı Alper Taban’ın katılımıyla basın mensuplarıyla birlikte açıldı.

ORTAK AKLI ÇALIŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Vatandaşlara şehir yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etmek ve kamuoyunu bilgilendirmek üzere 12.00’da gerçekleştirilen fikir kutusu açılış programında, Başkan Taban fikir kutusu içerisine atılan fikir, öneri ve eleştirileri alarak kameralar önünde okudu. Daha sonra bir açıklama yapan Taban, “Bugün şehrimizin 5 ayrı noktasında konuşlandırdığımız ve vatandaşlarımızın fikirlerini, öneri ve şikayetlerini, eleştirilerini bizlere iletme imkanı sağlayan Fikir Kutularımızı açıp içerisinden çıkan fikir ve önerileri görmek için bir araya toplandık. Eylül ayında farklı yollarla bizlere fikir ve önerilerini sunan vatandaşlarımızın hepsini toplamıştık. Kendilerine çok teşekkür ettim İnegöl ile yatıp İnegöl ile kalktıkları için, İnegöl ile dertlendikleri için. Her zaman söylediğim bir şey var, tek başına bir yöneticinin şehirle ilgili her şeyi bilmesi, bulması, düşünmesi mümkün değil. Bunun için ne yapmamız lazım; ortak aklı çalıştırmamız lazım. Ortak akıl bu şehirde yaşayan herkesin tecrübesinden, bilgisinden, deneyiminden istifade etmektir. Biz de bunu yapmaya devam edeceğiz. Buradan da inşallah güzel fikirleri hayata geçirdikçe hep birlikte bununla kıvanç ve onur duyacağız. Burada izi olan, emeği olan her kim varsa onları da her zaman hayırla yad edeceğiz. İnegöl’ü örnek bir şehir haline getireceksek, bu ortak aklı sinerjiye dönüştürerek oluşturacağız. Ben çalışma arkadaşlarıma ve teşkilat üyelerime teşekkür ediyorum. Onlar bu işin her an içindeler. Vatandaşlarımızı da bu işin içine katabilirsek daha yoğun bir şekilde o küçük dokunuşlarla oluşturduğumuz büyük farkındalıklar çoğalarak artacak. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam