Bursa İnternet Gazetecileri Derneği kurumsal üyelik başvuruları başladı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 13:49
SON DAKİKA

Bursa İnternet Gazetecileri Derneği kurumsal üyelik başvuruları başladı

Bursa İnternet Gazetecileri Derneği kurumsal üyelik başvuruları başladı. Dernek Başkanı Mesut Demir, kurumsal üyeliklerle birlikte Bursa’da internet gazeteciliğinde yeni bir dönemin başladığını söyledi.

reklam
Bursa İnternet Gazetecileri Derneği kurumsal üyelik başvuruları başladı
Son Güncelleme :

19 Kasım 2019 - 11:25

reklam

Bursa İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mesut Demir, genel kurulda alınan karar sonrası kurumsal üyelik başvurularını başlattıklarını söyledi.

Bursa’da gayri resmi 160’ın üzerinde haber sitesi olduğunun altını çizen Başkan Mesut Demir, “Bursa’daki internet haber sitesi sayısı, kamu kurum ve kuruluşları, belediye ve sivil toplum kuruluşlarını, reklam vermek isteyen firma sahiplerini zor durumda bırakıyor. Valilik başta olmak üzere tüm resmi kurumların elini güçlendirecek kurumsal üyelik çalışmasıyla Bursa’da internet gazeteciliği itibar kazanacak ve günümüz dijital medyasının geleceği kurtulacak” dedi.

KURUMSAL ÜYELİKTE ARANAN ŞARTLAR

Kurumsal üyelikte aranılan şartları da anlatan Başkan Mesut Demir, “Basın İlan Kurumu’nun internet haber sitelerine resmi ilan verilmesi ile ilgili yönetmelik değişikliği çalışmaları sürüyor. Bu çerçevede Basın İlan Kurumu’nun aradığı şartlar, Bursa İnternet Gazetecileri Derneği kurumsal üyelik şartlarıyla aynı olacak. Bursa’da vergi levhası, SGK’lı en az 1 çalışanı olan ve ofis ortamında faaliyetlerini sürdüren, en az bir haber ajansı aboneliği olan haber siteleri kurumsal üye olarak kabul edilecek. Kurumsal üyeliklerde internet haber sitelerinin atayacağı temsilciler, dernek genel kurullarında seçme ve seçilme hakkına da sahip olacak. Oluşacak kurumsal üye listesini başka Valilik olmak üzere belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları, STK ve SİAD’lar, reklam ve haber ajansları ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Basın İlan Kurumu, BTK ve ilgili diğer kurumlara teslim edeceğiz” diye konuştu.

Dernek bünyesinde üyelik komisyonu oluşturulduğunun altını çizen Başkan Mesut Demir, kurumsal üye başvurularının üyelik komisyonu tarafından incelendikten sonra yönetim kurulu kararı ile üyeliğinin kabul edileceğini sözlerine ekledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam