Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan BBP ve MHP'ye ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 09:29
SON DAKİKA

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan’dan BBP ve MHP’ye ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyük Birlik Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Özkan, bugüne kadar birbirinden güzel birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Birbirimize destek olarak hem Karacabey hem de Bursa için güzel çalışmalarımız olacak” dedi.

reklam
Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan’dan BBP ve MHP’ye ziyaret
Son Güncelleme :

23 Mart 2019 - 17:47

reklam

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyük Birlik Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ve meclis üyesi adayları ile Cumhur İttifakı‘na destek veren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mümin Koçan ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı İzzet Toprak’ın hazır bulunduğu ziyaretlerde konuşan Başkan Özkan, Karacabey’i çok daha iyi yerlere ulaştırmak adına çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Ortak aklı ön planda tutarak, bugüne kadar birbirinden güzel birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Özkan, “Bugün burada Cumhur İttifakı kapsamında gönülleri bir atan, aynı duygu ve düşünceleri paylaşan insanlarla bir aradayız ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ anlayışından hareket ediyoruz. Öncelikle devletin, milletin ve büyük Türkiye’nin menfaatlerini göz önüne alarak Cumhur İttifakı kuruldu. Bu çerçevede hep birlikte, birbirimize destek olarak bir sinerji ve enerji ile hem Karacabey hem de Bursa için güzel çalışmalarımız olacak” dedi.

Çalışmalarımıza devam edeceğiz

Birbirinden güzel projeleri hayata geçireceklerine dikkat çeken Özkan, şunları kaydetti: “Birbirimize destek vermeye devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde başta Karacabey olmak üzere Bursa ve Türkiye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönemde de Karacabey’in sahip olduğu birbirinden eşsiz değerlerin hem ülkemiz hem de dünya ölçeğinde tanıtımı adına yoğun çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam