Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan seçim sonrası iki mahalleye ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 14:25
SON DAKİKA

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan’dan seçim sonrası iki mahalleye ziyaret

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,seçimlerin ardından ilçedeki çalışmalarına ara vermeden başladı.

reklam
Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan’dan seçim sonrası iki mahalleye ziyaret
Son Güncelleme :

06 Nisan 2019 - 14:50

reklam

Ali Özkan, seçimlerin ardından ilçedeki ilk ziyaretini Saadet ve Hamidiye mahallelerine gerçekleştirdi. Başkan Ali Özkan, seçimlerde mahallelilerin kendilerine gösterdiği destekten ötürü memnuniyetini dile getirirken, mahalleliler de seçim sonuçlarından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Saadet Mahallesi’nde belediye tarafından gerçekleştirilen lokma ikramına da katılan Özkan, Roman vatandaşların yoğun yaşadığı bölgede vatandaşlarla sohbet etme imkânı buldu.

Sözümüzü tuttuk

Özkan buluşmada,”Saadet ve Hamidiye mahalleleri, seçim sürecinde bizlere büyük destek sağlamıştı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.Seçim öncesi de mahalle halkımız bizlerdensöz istemişlerdi. Bizde sözümüzü tuttuk ve seçimin ardından ilk ziyaretimizi buraya gerçekleştirdik. Kandil sebebiyle hem vatandaşlarımızla bir araya geldik hemde kandillerinin mübarek olmasını diledik” dedi.

Özkan daha sonra Gazi Mahallesi Camii’ne giderek, yatsı namazı sonrası Gazi Mahallesi sakinleriyle de bir araya geldive mahalle halkına desteklerinden ötürü teşekkür etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam