Bursa Karacabey'de "Açık Kapı Günleri" başlıyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 10:22
SON DAKİKA

Bursa Karacabey’de “Açık Kapı Günleri” başlıyor

“İnsan odaklı” anlayışla hareket eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni bir proje başlattı.

reklam
Bursa Karacabey’de “Açık Kapı Günleri” başlıyor
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2019 - 16:10

reklam

Vatandaşlara daha sağlıklı ve yerinde çözüm maksadıyla başlatılan”Açık Kapı Günleri” projesi çerçevesinde ilçe halkıyla görüşecek olan Özkan, vatandaşların görüş ve şikayetlerini dinleyecek. Başkan Özkan ile yüz yüze gerçekleşecek Açık Kapı Günleri buluşmaları, her cuma günü saat 15.00’de belediye başkanlık makamında yapılacak.


Göreve geldikleri günden bu yana her fırsatta vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerine vurgu yapan Başkan Ali Özkan, ilçenin her yönüyle gelişimi adına yoğun gayret gösterdiklerini ifade ederek, bu noktada ortak aklın öneminin de altını çizdi. Karacabey’in ortak menfaatleri doğrultusunda çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini belirten Özkan, her cuma günü gerçekleşecek buluşmalara vatandaşları davet ederek, hep birlikte Karacabey için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam