Bursa Keles'te sosyal destek projeleri sevindiriyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 06:24
SON DAKİKA

Bursa Keles’te sosyal destek projeleri sevindiriyor

Bursa’nın Keles ilçesinde sosyal destek projeleri sürüyor.

reklam
Bursa Keles’te sosyal destek projeleri sevindiriyor
Son Güncelleme :

25 Ekim 2019 - 15:25

reklam

Keles Kaymakamı Abdüssamed Kılıç’ın koordinatörlüğünde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde sosyal destek projeleri artarak devam ediyor. Daha önceki dönemlerde yaşlılara evde bakım ve hizmet projesi, yaşlı ve engellilere yemek dağıtım projesi uygulayan vakıf, şimdi ise “sıcak ve temiz hayat projesi”ni uygulamaya soktu. Keles merkezi ve kırsal mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahipleri belirleniyor.

Bu kişilerin evlerine gidilerek yorgan, yastık, battaniye, nevresim takımı ile yastık kılıfından oluşan 5’li set dağıtılıyor. İhtiyaç sahibi 50 kişiye verilen setler yüzleri güldürüyor. Kaymakam Abdüssamed Kılıç, “Vatandaşlarımızın yüksek refah seviyesine kavuşması maksadıyla yeni projelerin hayata geçirilmesine çalışacağız” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam