Bursa Kent Müzesi'nde 'Cumhuriyet' sergisi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 12:30
SON DAKİKA

Bursa Kent Müzesi’nde ‘Cumhuriyet’ sergisi

Bursa Kent Müzesi, ‘1930’lu Yıllardan 1940’lı Yıllara Bursa’da Cumhuriyet Bayramları’ sergisine ev sahipliği yapıyor.

reklam
Bursa Kent Müzesi’nde ‘Cumhuriyet’ sergisi
Son Güncelleme :

28 Ekim 2019 - 16:10

reklam

Cumhuriyet’in ilanının 96’ncı yılında Bursa’nın tarihine ışık tutan ‘1930’lu yıllardan 1940’lı yıllara Bursa’da Cumhuriyet Bayramları’ temalı özel sergi, Bursa Kent Müzesi’nde izlenime sunuldu. Vali Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yıldız’ın katılımıyla açılışı yapılan sergide, 24 adet ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ fotoğrafı yer alıyor.

Afif Antel tarafından Bursa Kent Müzesi’ne bağışlanan ve babası İhsan Celal Antel’in (1894 – 1965) çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, sanatseverleri anlamlı bir zaman yolculuğuna çıkarıyor. İhsan Celal Antel’in ‘Cumhuriyet Bayramları’ konulu fotoğrafları, bir anlamda Bursa’nın Cumhuriyet dönemini de kayıt altına alışıyla dikkati çekiyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam