Bursa Kitap Fuarı'ndan yeni rekor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 23:10
SON DAKİKA

Bursa Kitap Fuarı’ndan yeni rekor

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ile düzenlenen “Bursa 17. Kitap Fuarı”na geçen yıla göre yüzde 18,7 artışla 324 bin kişi ziyarette bulundu.

reklam
Bursa Kitap Fuarı’ndan yeni rekor
Son Güncelleme :

04 Nisan 2019 - 11:46

reklam

TÜYAP Fuarcılık AŞ’den yapılan yazılı açıklamada, 9 Mart’ta açılan fuarın Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesinin destekleriyle organize edildiği belirtildi.

Fuarı geçen yıla göre yüzde 18,7 artışla 324 bin kitapseverin ziyaret ettiği aktarılan açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

Kitap Fuarı’nı okullarıyla ziyaret eden öğrenci sayısı da 90 bin 480’e ulaştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yetişkin kitapseverlerin fuara ilgisi özellikle ikinci hafta sonunda yoğunlaştı. Bu yıl 365 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen fuar, 90 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. 9 gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı. Fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm ziyaretçilerimize, katılımcılarımıza ve yazarlarımıza teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl Kitap Fuarı’nda tekrar bir arada olmayı diliyoruz.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam