Bursa Merinos Park'ta tasavvuf gecesi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 10:34
SON DAKİKA

Bursa Merinos Park’ta tasavvuf gecesi

Ramazan ayının manevi atmosferi Merinos Park’ı sardı. Etkinlik alanında sahne alan tasavvuf sanatçısı Rıza Kara seslendirdiği ezgilerle gönüllere dokundu.

reklam
Bursa Merinos Park’ta tasavvuf gecesi
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2019 - 2:47

reklam

Bursa’da Ramazan’ın vazgeçilmez adresi bu yıl da Merinos Park oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür-Sanat Daire Başkanlığı koordinesinde Bursa Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri 3. gününde de Bursalılardan yoğun ilgi gördü.

Merinos Park’a kurulan dev çadırda Teravih Namazı öncesi sahne alan Mehter Takımı birbirinden güzel ilahilerle kulakların pasını sildi. Mehter takımının gösterisini vatandaşlar ilgiyle takip etti.

Mehter takımının ardından sahnelenen meddah gösterisi ise gecenin neşesi oldu.

Rıza Kara mest etti

Teravih Namazı sonrası sahne alan Tasavvuf Sanatçısı Rıza Kara, sevilen eserlerini Bursalılar için seslendirdi. İlahiler ve ezgilerle gönüllere dokunan sanatçı, alanı dolduranlardan tam not aldı. 

Sevilen ilahileri seslendiren Kara, vatandaşlara duygu dolu anlar yaşatırken sanatçıya semazenler de eşlik etti.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam