Bursa Mudanya'nın Cumhur İttifakı Adayı Ünal'dan Kumyaka'ya ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 11:27
SON DAKİKA

Bursa Mudanya’nın Cumhur İttifakı Adayı Ünal’dan Kumyaka’ya ziyaret

Cumhur İttifakı Ak Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Dr. Ahmet Murat Ünal, doğup büyüdüğü topraklarda hemşehrileriyle buluştu. Kumyaka’yı ziyaret eden Ünal, “Biz, Mudanya’mızın ve halkımızın hak ettiği gönül ve hizmet belediyeciliğini getirmek için bu yola çıktık. “dedi

reklam
Bursa Mudanya’nın Cumhur İttifakı Adayı Ünal’dan Kumyaka’ya ziyaret
Son Güncelleme :

26 Mart 2019 - 8:46

reklam

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kalırken, Cumhur İttifakı Ak Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Dr. Ahmet Murat Ünal, Mudanya’yı karış karış dolaşıp, seçmenlerle bir araya geliyor. Gittiği her mahalle ve köyde sıcak ilgiyle karşılanan Dr. Ünal, Mudanya’yı birlik ve beraberlik içinde yöneteceklerinin mesajını da veriyor. Bursa’nın ve Mudanya’nın gözde mekanı Kumyaka halkıyla buluşan Cumhur İttifakı Ak Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Dr. Ahmet Murat Ünal, imar sorunu başta olmak üzere bir çok sorun için yol haritası belirlediklerini açıkladı. 

Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yöneticilerinin ve meclis adaylarının da katıldığı ziyarette, Ünal, ” Doğup büyüdüğüm topraklarda, Kumyaka’da olmak beni mutlu ediyor. Başta doğalgaz olmak üzere Kumyaka’nın çözüm bekleyen sorunlarını biliyorum. Mevcut belediye tarafından masa başında yapılan imar planlarının sizleri çok mağdur ettiğini de biliyorum. Biz güçlü bir kadromuzla, yol haritamızı belirledik. Mudanya’mızın ve halkımızın hak ettiği gönül ve hizmet belediyeciliğini getirmek için bu yola çıktık. Biz, aşkımız ve sevdamız olan Mudanya için bu kutlu yola çıktık. Rabbim birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Siyasi görüşü ne olursa olsun, hangi partiye gönül vermiş olursa olsun bizim ortak sevdamız Mudanya. Mudanya’mızı halkımızla birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam