Bursa Neslihan Hoca'ya veda etti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 00:53
SON DAKİKA

Bursa Neslihan Hoca’ya veda etti

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin gülen yüzü son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı. Henüz 48 yaşında hayata veda eden Prof. Dr. Neslihan Sam, hem öğrencisi hem hocası olduğu fakültede düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

reklam
Bursa Neslihan Hoca’ya veda etti
Son Güncelleme :

18 Kasım 2019 - 20:10

reklam

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Sam, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Genç yaşta hayata veda eden Prof. Dr. Sam için hem öğrencisi hem hocası olduğu BUÜ İİBF Dekanlığı önünde tören düzenlendi.

Törene BUÜ Rektörü Prof. Dr. Saim Kılavuz ve Sam’ın meslekdaşları ve öğrencileriyle Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız da katıldı.

Fakülte önünde düzenlenen törenin ardından Sam’ın Türk bayrağına sarılı tabutu Üniversite Camisine götürüldü.

Sam için öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Prof. Dr. Sam, Görükle Yeni Mezarlığında toprağa verildi.

PROF. DR. NESLİHAN SAM KİMDİR?

1971 yılında Bursa’da doğdu. Uludağ Üniversitesi İİBF’den 1993’te mezun oldu. Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kentleşme ve Çevre Sorunları Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans yaptı. 1994 yılından itibaren Uludağ Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi bölümünde çalışmaya başladı. 2005’te Doktor, 2011’de Yardımcı Doçent, 2012’de Doçent ve 2018’de Profesör unvanı aldı.

Çok sayısa ulusal ve uluslararası yayın yaptı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam